Bedrijfswagens

Hoe belangrijk vind je het dat jij en je medewerkers met een schone bedrijfsauto rijden?  Jouw bedrijfsauto is tenslotte hét visitekaartje van je bedrijf! Het  wassen van de auto is voor jou of je medewerker(s) vaak een vervelende, maar zeker ook een tijdrovende klus. Bij gebrek aan tijd of minder gunstige weersomstandigheden wordt deze klus vaak uitgesteld. Vanaf nu is dit verleden tijd!

APCARWASH biedt de oplossing
Gelegen op het industrieterrein Kruiswijk in Anna Paulowna heeft APCARWASH een ruime wasstraat. Auto's zijn binnen enkele minuten geheel gewassen en gedroogd, en wordt indien gewenst voorzien van wax en/of polish.

Na afloop van de wasbeurt kan de bestuurder, met behulp van onze krachtige stofzuigers en mattenborstelmachine de binnenkant nog even snel onder handen nemen. En de banden op de juiste spanning controleren met de GRATIS bandenpomp!

Met de APCARWASH waspas kan op elk moment van de dag de auto worden gewassen tegen de voordeligste tarieven! Vraag de waspas nu aan!

Tankpas? Geen probleem!
Ook de Travelcard, MultiTankCard en MoveMove kunnen gewoon gebruikt worden om de wasprogramma's te betalen.

Alle bedrijfswagens tot 2.90 hoog en 2.58 breed
De wasstraat is geschikt voor bedrijfswagens tot 2.90 hoogte, en kent verschillende wasprogramma’s van 'Basic' tot het zo uitgebreid mogelijke 'Premium'. Voor auto’s met een dakimperiaal is er ook een speciaal programma aanwezig.

Voor bijzondere voertuigen als campers, caravans, bakwagens, motors, scooters, brommers en fietsen hebben wij de wasboxen waar met de hand gewassen kan worden tot 2,9 meter hoog.

Ook jullie bedrijfs auto's schoon houden met korting?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail: info@apcarwash.nl of telefonisch: 0223 33 80 04

Een greep van de bedrijven die hun wagenpark bij APCARWASH schoonhouden:

Zakelijke waspas bedrijven wagenpark