Wasproducten


Bij APCARWASH in Anna Paulowna maken wij alleen gebruik van de beste schoonmaakmiddelen.

Vandaar dat wij kiezen voor GROEN:

“Groen is beter, voor ons, voor onze bezoekers maar vooral voor het milieu!”

Zeer effectief, milieuvriendelijk: APCARWASH heeft zijn carwash-shampoo verder laten ontwikkeld en optimaliseren in relatie tot de milieuaspecten. Hiermee wilt APCARWASH bewijzen dat toegewijde milieubescherming en perfecte wasprestaties hand in hand gaan.

Wilt u de beste was-prestaties? Of bent je liever milieuvriendelijk? APCARWASH biedt beide!
APCARWASH wilt de beste, compromisloze prestaties - in termen van waskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Om dit te bereiken, verbeteren we consequent de formulering van onze wasproducten samen met onze leveranciers. 

NOG GROENER, NOG BETER!
Alle producten zijn getest door experts en geformuleerd volgens milieuvriendelijke criteria. Of het nu gemakkelijker biologisch afbreekbaar is, nog zuiniger in gebruik, nog efficiënter met hulpbronnen: alle Wasproducten die gebruikt worden bij APCARWASH zijn getoetst op deze parameters. Bovendien zijn ook alle onderzoeks- en productieprocessen en levering op de proef gesteld en verduurzaamd. APCARWASH stelt de hoogste normen voor zichzelf en stelt haar eigen duurzaamheidscriteria vast - die aanzienlijk hoger zijn dan de wettelijke eisen - en zal focussen op producten met een eco-label.

De best presterende "Tecs Line" -producten, die normen stellen in de industrie, worden ook continu gecontroleerd door INSTITUT SGS FRESENIUS op naleving van deze duurzaamheidscreteria.

De APCARWASH Power-Combi: ShineTecs & ShieldTecs

Beste glans & beste bescherming.
Bij het individueel gebruik van beide wasproducten levert dit een schitterend effect op. Wanneer ze gezamenlijk worden gebruikt zijn ze dubbel zo goed! Ze leveren de beste glans én de beste bescherming.

Een auto die als nieuw schittert - en die goed is beschermd tegen omgevingsinvloeden. Wie zou dat niet willen? Laat deze wens uitkomen met de gecombineerde kracht van ShineTecs en ShieldTecs.

Dubbel zo sterk samen.

Bescherming met ShieldTecs® – hoe het werkt:
De unieke OMP-technologie van ShieldTecs bevat een hoogwaardig polymeer die als een beschermende laag wordt aangebracht tijdens het wassen van de auto en werkt als een tweede huid op het lakwerk. Dit beschermt de lak overal tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling, insecten en zure regen. Je kunt dit ervaren door het sensationele beading effect.

Glimmen met ShineTecs® – hoe het werkt:
In het dagelijkse verkeer loopt de oppervlakte van de autolak microscopisch kleine inkepingen op. De reflectie van het lakwerk vermindert en de glans ook. Bij wassen met ShineTecs worden deze micro-deuken opgevuld. Door dit proces te herhalen, wordt het ShineTecs-effect intensiever, d.w.z. de glans laag wordt bij elke volgende wassing dikker.