VERZENDEN & RETOUR

VERZENDING
Om u zo snel mogelijk te voorzien van uw bestelling(en) maken wij voor onze verzendingen gebruik van Sendcloud. Met de altijd up to date track & trace informatie kun je jouw pakket(en) volgen van deur tot deur. Handig voor jou en voor ons.


FLEXIBELE BEZORGDIENST!

Op door de weekse dagen is vandaag besteld is morgen in huis mits het product voorradig is. Indien niet voorradig, is de bezorgtijd 2-3 werkdagen. Bestellingen worden standaard van maandag t/m zaterdag bezorgd. Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt en daarmee dinsdag geleverd.


GRATIS VERZENDING VANAF €75,00!

Bestelling vanaf €75,00 euro worden gratis verzonden! Bij bestellingen kleiner dan €75,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten per bestelling.


RETOUREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@apcarwash.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Apcarwash B.V.
Vestigings- en bezoek adres: Kruiswijk 22, 1761AR, Anna Paulowna, Nederland (uitsluitend op afspraak)
E-mailadres:    info@apcarwash.nl (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)
KvK-nummer: 72196092
Btw-nummer: NL859025159B01