De wasstraat

De wasstraat van APCARWASH in Anna Paulowna is de modernste in zijn soort. Met de combinatie van de laatste technologie en de hoogste kwaliteit wasproducten biedt APCARWASH alleen het beste resultaat. Van het verwijderen van insecten tot grondige velgenreiniging, krachtige hogedrukstralen, de beste wax en polish en een perfecte droging, met de innovatieve functies en het design biedt APCARWASH de bezoekers een bijzondere carwash ervaring. En dat allemaal voor voertuigen tot 2,90m hoog en 2,58m breed.

100% Betaalgemak, in de wasstraat van APCARWASH kun je gemakkelijk betalen met contactloze pin, Apple pay, google wallet vanuit je auto.
Natuurlijk kun je ook betalen met de APCARWASH WASPAS!

De keuze is aan jou, na de betaling krijg je de keuze of je wilt:

  • Blijven zitten: Wanneer de auto goed staat begint jouw programma gelijk!
  • Uitstappen:  Wanneer je de auto geparkeerd hebt, druk jezelf op de groene startknop om het programma te starten!

De complete gebruiksaanwijzing vindt je hieronder en op de gevel bij de wasstraat.

APCARWASH maakt alleen gebruikt van de meest hoogwaardige wasproducten aangeboden in de meest uiteenlopende wasprogramma’s. Deze kun je hieronder bekijken maar staan ook op de gevel bij de wasstraat.

Na afloop van het wassen is er een ruime beschikbaarheid aan zeer krachtige stofzuigers en de mogelijkheid tot gebruik van de Matten borstel machine. Zo hou je ook de binnenkant van je auto helemaal schoon. Hier kan je betalen met de wasmunten of euro munten.
En vergeet niet voordat je weggaat nog even je banden te controleren met de GRATIS bandenpomp!